Tack för en fantastisk Z-day!

Zeitgeiströrelsen Göteborg tackar för allas deltagande och framförallt var och en i publiken som tog sig tid att komma, lyssna och diskutera några av de viktigaste frågorna som mänskligheten står inför idag. Utan publiken hade inte Z-day varit värt något.

Vi kommer nu att kasta oss in i att bearbeta ljud- och videomaterial som kommer att publiceras på vår youtubekanal under de kommande månaderna, mer info om det kommer allt eftersom arbetet fortskrider.

Förutom fantastiska frågor från publiken och spännande diskussioner så har vi också fått mycket positiv respons som vi gärna delar med oss av:

“Ett fullspäckat spännande schema, levande föreläsningar, relevanta frågor från publiken och glödande diskussioner i varje paus under hela dagen! Det var nog bästa Z-day på de 3 åren jag varit med i alla fall.

Tack vare er spirar idag nya idéer och diskussioner i de svenska stugorna, idéer och diskussioner som annars inte uppkommit. Så ni ska veta att det ni gör faktiskt gör skillnad. Riktigt bra jobbat av er!”

“Tack för en fantastisk Z-day!
En eloge till alla som har hjälpt till att få dagen möjlig.
Och vilka bra talare! Herrarna i kostym ska känna sig stolta!
Det var fler [besökare] detta året än förra. Vilket nog betyder att det redan har börjat spridas ringar på vattnet.”

“Tack för intressanta föreläsningar! jag gillar speciellt tanken på en annan typ av skolform och att få loss tid genom att minska arbetstiden. Då får man som förälder möjlighet att lära sitt barn allt man kan om livet, det är den viktigaste uppgift vi har att använda vår tid till!”

“Ni är så himla bra! Grymma talare med goda kunskaper
och goda insikter i våra gemensamma mål!”


För dem som vill så finns presentationen tillgänglig på Prezi.com och alla våra föreläsningar på vår Google drive som också är tillgänglig via hemsidan. Om ni skulle hitta något fel i våra föreläsningar vad gäller källor så kontakta oss gärna och säg vad vi gjorde fel.

Zeitgeiströrelsen Göteborg träffas varje söndag kl 12:00-14:00 på Vegagatan 1, Omställningsverkstan. Varmt välkommen.

Z-Day 2014

Z-Day 2014 har nu varit i både Göteborg och Stockholm! Tack till alla som medverkat och deltagit!

Besök våran Youtube-kanal för att ta del av material från Z-Day. Inspelning av Stockholms Z-Day kommer dyka upp snart.