Frivilligcentralen Oskar

Sammanfattning av gårdagens planeringsmöte i biblioteket:

– Vi har (Ivana kollar upp detaljer – nyckel, öppning/städning/stängning) en lokal bokad under hela 10:e mars

– Plats för 40-50 personer, duk finns men ingen projektor varför Jonas kommer att kolla om han kan ordna någon. Om någon har en projektor att låna under den dagen eller åtminstone halva dagen hade vi varit tacksamma!! Vi har tillgång till rymligt kök men Ivanas förslag är att vi tar oss ut till Haga och äter lunch på En deli – en vegetarisk salladsbar (otroligt god mat!! härlig atmosfär)

– Daniel kommer att göra enkla svart-vita affischer som kommer att hängas upp runtomkring Göteborg den 26:e februari, på söndag. Den som kan och vill hör gärna av er så att vi kan vara så effektiva som möjligt under den dagen.

– Kaife har sagt att han har skickat flygblad och affischer till min hemadress så söndagen innan Z-day, den 5:e mars, kommer vi att kunna hänga upp några mer färggranna affischer :)…

– Malmö och Köpenhamn är inte helt säkra hur det kommer att se ut, men alla är välkomna till Göteborg under den dagen, övernattning bör vi kanske kunna erbjuda isf?

Vad gäller alla ovannämnda aktiviteter så är det fantastiskt om fler blir involverade – det blir kul att pyssla med dessa saker om vi är fler och det kommer att spara mycket tid.